Image

Будівельна компанія ТОВ Планета РС,має власне потужне виробництво, великий штат професійних фахівців, та виконує широкий спектр будівельних робіт

Україна | м. Херсон | вул. Нафтовиків 131
+380(50)366-50-01

mail@planetars.com.ua

© 1998-2023 ТОВ | Планета РС & будівельна компанія
Рекомендації по заливці бетону в холодну погоду.

Рекомендації по заливці бетону в холодну погоду.

Незалежно від того, починаєте ви великий будівельний проект або невеликі самостійні роботи, вам потрібно знати про вплив низької температури на заливку бетону і можливі ускладнення, які можуть вознікнуть.Залівка бетону в холодну погоду потребують професійних знань для забезпечення найвищої якості кінцевого результату, фахівці будівельної компанії ТОВ Планета РС, забезпечать успішну заливку бетону в будь-яку погоду.

Що мається на увазі під холодною погодою?

Ви можете не мати чіткого уявлення про те, що насправді означає холодна погода для бетону. Заливка бетону під впливом холодної погоди визначається коли:

  • Температура навколишнього повітря становить 2 ° C або менше – це середньодобова температура повітря на об’єкті
  • Температура повітря не піднімається вище 5 ° C протягом більше половини доби

Як холодна погода впливає на бетон?

Основною перешкодою холодну погоду є його вплив на розвиток міцності бетону при його укладанні. Залежно від температури, може бути можливість замерзання бетону, перш ніж він зможе схопитися. Завдання полягає в тому, щоб надати бетону міцність, що означає, що він більше не буде страждати від замерзання. Також варто пам’ятати, що для різних типів і видів бетонних сумішей вплив низької температури може бути різним.

Поради по заливці бетону в холодну погоду

  • Плануйте роботи щодо прогнозу погоди. Подумайте про прогноз погоди, і якщо можна уникнути несприятливих погодних умов, зробіть це.
  • Певний склад бетонної суміші. Приготування особливої ​​бетонної суміші для досягнення певного рівня міцності для її застосування, оскільки це може вплинути на температури, які їй потрібні.
  • Вибирайте період заливки бетону при температурі навколишнього повітря вище 5 ° C. Це ідеальна температура для бетону, яка встановлюється без замерзання, а також для досягнення ідеальної міцності. Іноді просто неможливо досягти цієї температури, і в цьому випадку необхідно буде вжити заходів для збереження теплої бетонної суміші в несприятливих умовах.
  • Використовуйте відповідну марку бетону. Не всі види бетону підходять для холодної погоди, і використання низькоякісних сортів може викликати серйозні проблеми. Проконсультуйтеся з професійними виробниками бетону, який повинен зможе зробити зимову суміш відповідно до ваших потреб.
  • Підготуйте місце заливки заздалегідь. У будь-якому випадку, підготовка до доставки – це хороша практика, і вона ще важливіша, коли настає холодна погода. Ізоляція та обігрів опалубки, де це можливо, що забезпечить найкращі умови для затвердіння бетону. Обігрівачі можуть бути корисні якщо роботи відбуваються в закритих приміщеннях.
  • Підготувати грунт. Заморожений грунт або заливальне базу необхідно розморозити перед заливкою і підігріти до оптимальної температури – в іншому випадку грунт буде слабким і з ним буде важко працювати, що закладає основи для невдалого проекту.
  • Підтримуйте температуру після заливки. Час після заливки стає життєво важливим, і необхідно досягти балансу між оптимальною температурою і запобіганням занадто швидкого висихання.

Для отримання надійних послуг з бетонування в Херсоні, Херсонській області та за її межами, зверніть увагу на будівельну компанію ТОВ Планета РС. Ми є провідним постачальником якісних бетонних сумішей. Зв’яжіться з нашими експертами сьогодні, щоб обговорити ваш проект.